Dressyrcenter

Dressyrcenter hos Stall Alfhem

Privatlektion med Bethine Levin.

Privatlektion med Bethine Levin.

Hos oss kan du välja mellan att rida enskilt eller i grupp med max 3 ekipage. En lektion består av 10 – 15 min framskrittning, 45 min aktiv ridtid samt 15 min avskrittning. Hos oss existerar ingen uppdelning i olika gruppnivåer utan vi kommer efter din första lektion gemensamt fram till vad just du vill och behöver jobba på. Det blir sedan den röda tråd som vi under terminens gång jobbar vidare efter.

Vi har välridna och trevliga hästar på alla utbildningsnivåer och samtliga rids och vidareutbildas kontinuerligt av kunnig utbildad personal. Detta innebär att du som elev kan räkna med att få ett rejält träningspass på en pigg och alert häst. Genom åren har vi främst haft svenska halvblod av vilka flera varit egna uppfödningar men under våren 2012 bestämde vi oss för att köpa in ett par spanska PRE hästar och tanken är att vi framöver skall få in ytterligare en spanjor bland våra skolhästar.

För den som söker lite mer fart och fläkt än vad den klassiska dressyren ger så ger vi även lektioner och clinics inom Working Equitation, WE.

Vi bjuder med jämna mellanrum in välmeriterade instruktörer och tränare för kurser och clinics. Som deltagare tar du antingen med din egen häst eller så rider du på någon av våra. Håll utkik under Nytt hos Stall Alfhem för information om vad som är på gång framöver. Bland annat kommer Ingamay Bylund, A tränare i dressyr regelbundet hit.

För dig som har svårt att hinna med regelbunden ridning går det bra att boka enstaka lektioner. Har du egen häst är ni båda välkomna att delta i samtliga våra aktiviteter.

Våra ridskolehästar>>